Kompleks Diamond, Bangi Business Park, Bandar Baru Bangi
0389126551
info@rizqin.my

Garam Mandian Aura Rizqin

GARAM MANDIAN AURA RIZQIN

 

Garam Mandian Aura Rizqin dihasilkan dari garam bukit Himalaya yang sememangnya terbukti khasihatnya yang dapat memberikan Aura Positif kepada diri anda ini secara tidak langsung memberikan perjalanan kerja harian anda lebih positif dan sememangnya mengembalikan semangat untuk anda hadapi cabaran harian anda. Berendam dengan Garam Mandian Aura Rizqin akan merangsang vitamin tertentu dan mengurangkan homosistina iaitu sejenis bahan yang gagal dicerna dan akan mengotorkan darah dalam tubuh. Garam mandian Aura Rizqin telah di adunkan dengan campuran wangian Lemon, Bunga Melor atau Jasmin dan Madu yang dapat memberikan aroma terapi kepada diri anda untuk lebih rasa segar dan bersemangat sentiasa.

 

Garam mandian Aura Rizqin bakal memberikan anda pengalaman berbeza dari garam mandian lain yang berada di pasaran…

“Sesungguhnya Allah menurunkan empat perkara berkat (mempunyai kebaikan) dari langit (menerusi hujan) ke bumi iaitu besi, api, air dan GARAM”

– Hadis Dari Abdullah Bin Umar –


Syifa dari Ayat-ayat Al-Quran

Garam mandian Aura Rizqin telah di syifakan dari ayat-ayat Al-Quran ini akan memberikan lebih energy untuk diri anda.  ENERGY dari ayat-ayat Al-Quran yang terbukti membantu meningkatkan tenaga kerohanian secara tidak langsung merangsang titik ketenangan dalam membantu minda lebih kearah positif. InsyaAllah dengan energy dari ayat-ayat Al-Quran ini dapat membantu urusan dan kerja harian anda akan lebih lancar dan mudah.

 


Garam Gunung Himalaya

Garam Gunung Himalaya berasal daripada pergunungan himalaya. Berjuta-juta tahun dahulu pegunungan itu telah ditenggelami oleh air laut. Kemudian terjadi proses pengeringan dan selama proses pengeringan terjadi penyerapan tenaga. Proses ini menyebabkan Garam Gunung mengandungi tenaga biofisika atau ”bioenergy” yaitu pada getaran 8.7 hertz (sama dengan getaran tubuh mamalia). Elemen-elemen yang terkandung di dalam Garam Gunung sama dengan kandungan mineral yang terdapat dalam tubuh kita dan sebenarnya kandungan mineral seperti ini juga terkandung di dalam ”Laut Primal” yaitu laut pada zaman purba, laut yang ada sebelum munculnya kehidupan pra-sejarah. Satu hal yang menakjubkan adalah bahwa tubuh kita mengandung kandungan garam seperti kandungan garam yang ada pada Laut Primal. Tubuh kita juga mengandung jumlah kepekatan garam yang sama dengan Laut Primal. Garam yang berwujud cairan di dalam tubuh kita mengalir melalui saluran darah dan berguna untuk menyeimbangkan fungsi-fungsi tubuh.

 


Campuran Wangian Lemon

Kajian membuktikan bau lemon mempunyai kesan untuk menenangkan dan seterusnya boleh menghilangkan keletihan, kelesuan, kepenatan, sakit kepala atau pening, rasa cemas, rasa takut dan stress. Lemon juga dipercayai dapat meningkatkan konsentrasi dan kepekaan kepada diri anda


Campuran Bauan jasmin atau bunga Melor

Bau yang di hasilkan dari bunga melor ini merupakan terapi semula jadi yang dapat memberikan ketenangan kepada minda ini secara tidak langsung dapat membuatkan anda rasa tenang dan mudah untuk tidur dengan lena sesuai untuk anda yang mempunyai masalah insomnia.

 


Campuran bau Madu/Honey

Madu merupakan hasil ciptaan Allah yang sangat berguna kepada manusia yang dpat membantu dalam pelbagai aspek. Dengan bau madu yang lembut dan merangsang otak kearah pemikiran positif.

 

Manfaat yang bakal anda terima dari Garam Mandian Aura Rizqin serta kelebihan yang bakal anda rasakan sendiri…

❥ Menguatkan Aura Magnet Rezeki
❥ Menaikkan Seri Wajah
❥ Membuang energi negatif/ toksin
❥ Meningkatkan tenaga & menyegarkan badan
❥ Meningkatkan keyakinan diri
❥ Meningkatkan kasih sayang
❥ Melembut dan menghaluskan kulit
❥ Merawat sihir / santau / gangguan jin
❥ Melancarkan peredaran darah

 


TESTIMONI

 

Tiada kesan sampingan kerana ia adalah  100% bahan semulajadi. Tiada campuran kimia.

Berani untuk menyelesaikan masalah anda serta mencapai impian dan matlamat anda untuk kearah kehidupan lebih sempurna?


Harga yang kami tawarkan adalah hanya

RM100 / unit

RM80 / unit

RM60 / unit

******************************

Jika anda membuat tempahan sekarang, ada dua ILMU TAMBAHAN daripada warisan ulamak dan guru-guru pondok untuk memantapkan lagi AURA anda yang akan diijazahkan kepada anda sebagai BONUS yang bernilai RM100, iaitu…

1) ILMU PERLINDUNGAN DIRI KOTA HUSNI

Jika diamalkan Ilmu Perlindungan Diri ini, InsyaAllah akan terhindar dari segala bentuk serangan Zahir mahu pun bathin, musuh akan gerun bahkan terhindar dari senjata tajam atau tumpul. Inilah ilmu pertahanan diri yang ampuh dan mesti dimiliki segera.

2) ILMU PENGASIHAN NABI YUSUF

Kelebihannya adalah di mana berada dan sesiapa sahaja yang memandang anda akan jatuh hati, terpegun, mudah percaya, sehinggakan memudahkan urusan kerezekian anda. Amalan yang sangat ampuh ini melahirkan rasa kasih, sayang, rindu, kasihan belas bagi setiap pengamalnya bagi melancarkan urusan bisnes atau apa-apa saja pekerjaan. Inshaa Allah.

 

SAYA TIDAK SABAR UNTUK MENCUBA GARAM MANDIAN AURA RIZQIN

Klik butang di bawah untuk pembelian

 

PERHATIAH:

  • Garam mandian ini hanyalah ikhtiar untuk memudahkan urusan seharian. Walau apapun, Allah SWT jua lah yang akan mengizinkan.
  • Jangan langkah Garam Mandian ini kerana telah dibacakan ayat-ayat suci Al-Quran dan doa-doa tertentu. Minyak ini juga tidak boleh dibawa masuk ke dalam tandas. Simpan di tempat selamat.
  • Garam Mandian ini diprogramkan untuk nama pemakai yang sah sahaja. Tidak boleh dikongsi dengan orang lain.