Kompleks Diamond, Bangi Business Park, Bandar Baru Bangi
0389126551
info@rizqin.my

Mandian Chenta Aura Rizqin

RAHSIA AURA SERI DIRI DENGAN MANDIAN CHENTA AURA RIZQIN

Masalah Aura Negatif selalu berlaku dalam diri seseorang, Namun jika masalahini di biarkan lama mungkin akan memberikan impak negetif dalam diri anda. Semua perkara yang anda usahakan mungkin akan hadapi pelbagai masalah dan susah untuk mendapat kejayaan.

Maka adalah penting untuk anda perbetulkan Aura Negetif anda supaya hidup anda akan sentiasa tenang dansentiasa positif sepanjang masa. InsyaAllah anda akandapat Aura Positifitu dengan amalan konsisten menggunakan Mandian Chenta Aura Rizqin

ANDA ALAMI MASALAH BERIKUT?

 • MASALAH SUAMI ISTERI YANG TEGANG
 • MASALAH KURANG KEYAKINAN DIRI
 • MASALAH KURANG PERHATIAN DI TEMPAT KERJA.
 • SELALU RASA LESU DAN SENTIASA PENAT
 • SELALU BERFIKIRAN NEGATIF
 • MASALAH DALAM PERNIAGAAN
 • MASALAH REZEKI YANG SELALUSANGKUT
 • LAIN-LAIN

Anda mengalami masalah dengan keyakinan diri serta Masalah aura negetif yang selalu menguasai diri anda. InsyaAllah produk Mandian Chenta Aura Rizqin ini salah satu produk yang dapat membantu anda menggembalikan Aura Positif dalam diri anda..

13 Khasiat Utama Mandian Chenta…dengan izinNya

❤ Penyeri wajah… Nampak lebih cantik/tampan
❤ Menyerlahkan Aura Positif
❤ Daya pengasihan yang tinggi
❤ Dikasihi suami/isteri/pasangan
❤ Dihormati orang sekeliling
❤ Berkarisma
❤ Berwibawa
❤ Rezeki lancar & mudah diperolehi
❤ Pelaris diri & bisnes
❤ Membuang energi negatif dalam diri
❤ Terhindar dari sihir, santau & gangguan makhluk halus
❤ Menyegarkan minda
❤ Meningkatkan semangat & keyakinan diri

 

PASTINYA MANDIAN CHENTA AURA RIZQIN INI MERUPAKAN PRODUK YANG INSYAALLAH DAPAT MEMBANTU ANDA.

Produk Mandian Chenta Aura Rizqin merupakan produk yang membantu anda untuk serlahkan Aura Positif untuk meningkatkan karisma diri, kasih sayang serta melancarkan perjalanan perniagaan anda InsyaAllah. Tidak seperti produk yang lain, Mandian Chenta Aura rizqin merupakan wangian yang telah di syifakan dengan doa-doa khas untuk pengasihan, pelarisan dan perlindungan.

 

CARA PENGGUNAAN MANDIAN CHENTA AURA RIZQIN

 1. Gunakan sekali sehari (mandi pagi atau petang) setiap hari. Masukkan 3-5 titis pati mandian chenta ke dalam air mandian dalam bekas/baldi dan kacau.
 2. Jirus air mandian mulai dari kepala dengan NIAT. Contoh niat: “membuang energi negatif dalam diri agar dikasihi ramai orang & dilancarkan urusan rezeki.” Boleh niat apa saja yang baik-baik.
 3. Tawakkal

 

CIRI-CIRI TERBAIK YANG TERDAPAT DALAM MANDIAN CHENTA AURA RIZQIN

ENERGY DARI AYAT-AYAT AL-QURAN

Mandian Chenta Aura Rizqin merupakan produk yang berikan ENERGY dari ayat-ayat Al-Quran yang terbukti membantu meningkatkan tenaga kerohanian secara tidak langsung merangsang titik ketenangan dalam membantu minda lebih kearah positif. InsyaAllah dengan energy dari ayat-ayat Al-Quran ini dapat membantu urusan dan kerja harian anda akan lebih lancar dan mudah.

 

DOA SYIFA UNTUK PENGASIHAN, PELARISAN DAN PERLINDUNGAN

Mandian Chenta Aura Rizqin telah di bacakan dengan doa-doa khas untuk pengasian, pelarisan dan perlindungan ini dapat menaikkan lagi khasiat mandian ini. doa pengasihan insyaAllah dapat memberikan impak positif dari segi kasih sayang ini beberikan lagi impak positif dalam perhubungan suami isteri, jodoh, perhatian orang sekeliling dan sebagainya. Untuk doa pelarisan pula ini memberikan impak positif dari segi pelarisan untuk diri anda serta perniagaan anda. Bagi doa untuk perlindungan pula memberikan anda perlindungan dari segi masalah seperti shir, santau, ganguan makhluk halus dan sebagainya.

 

PATI HARUMAN LAVENDER

Mandian Chenta Aura Rizqin di perbuat dari pati haruman Lavender. Bau yang merupakan bau kegemaran ramai sama ada lelaki atau wanita. Dengan pati bau ini akan memberikan kesan positif kepada pemikiran anda untuk lebih positif dan tenang.

 

APA KATA PENGGUNA MANDIAN CHENTA AURA RIZQIN…

 

 

 

 

SAYA TIDAK SABAR UNTUK MENCUBA MANDIAN CHENTA AURA RIZQIN

 

Klik butang di bawah untuk tempahan